BOSCH MSM 6500

BOSCH MSM 6500 zobrazit galerii
hodnocení produktu (0)
     

Cena:

963

Vývoj ceny

Hlídat cenu

Popis produktu BOSCH MSM 6500: - hlučnost: max. 56 dB - štíhlý, ale velmi výkonný ponorný mixér - optimální manipulace díky ergonomickému designu a neklouzavému povrchu Soft-Touch - tichý, bezvibrační motor - volič otáček - max... > více informací

 
Nová recenze Přidat textovou recenzi Přidat video recenzi Přidat odkaz na recenzi
Datart.cz
Tyto recenze poskytl obchod Datart.cz.

BOSCH MSM6500 - hodnocení zákazníků

jan polívka
29.04.2012 - 22:04:00
  • Tichý, pružný chod. Držák na stěnu.
 
  • -
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

BOSCH MSM6500 - hodnocení zákazníků

alice
26.04.2011 - 09:01:00
  • zatím jsem výrobek použila jen párkrát, ale funguje podle mých představ
  • líbí se mi protiskluzové přísavky na spodní straně drtiče
 
  • zanořená tlačítka na tyčovém mixéru
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (6)   Ne (4)

BOSCH MSM6500 - hodnocení zákazníků

David
27.03.2011 - 12:02:00
  • -
 
  • -
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (5)

BOSCH MSM6500 - hodnocení zákazníků

Xenomorfus
09.03.2011 - 17:12:00
  • Výkon, jednoduchá obsluha, vynikající výsledky sekání, drcení, šlehání atd...
 
  • Provedení převodovky pro sekací nůž není vodotěsné
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (4)

BOSCH MSM6500 - hodnocení zákazníků

EVRLE
21.01.2011 - 16:46:00
  • Nízká cena,velký výkon a hlavně sekáček je super na stouhanku , ořechy a zkoušela jsem i těsto na bramboráky vše perfektně zvládl.
 
  • Tlačítka na zapínání jsou trochu zastrčená takže musíte více přitlačit.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (5)   Ne (4)

BOSCH MSM6500 - hodnocení zákazníků

Jirka
17.01.2011 - 05:55:00
  • Vše dle parametrů výrobce.
 
  • Zatím nic
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (6)   Ne (5)

BOSCH MSM6500 - hodnocení zákazníků

Škapincová
15.01.2011 - 00:25:00
  • spokojena s cenou
 
  • Z vašeho internetového obchodu mi přišel výrobek celkem rychle. Ovšem po rozbalení jsem zjistila že sekací nádoba je rozbitá.Hned jsem volala na vaši linku..
  • Slečna, která se mnou mluvila mi slíbila že druhý den zavolá..Nezavolala...tak jsem volala já..Mluvila jsem s ochotným mužem, který zavolal do Olomouce do Dtartu,který
  • je v Olympii a zajistil mi výměnu celého robotu..V Olomouci o mě věděli a dostala jsem robot nový ..Myslím si že ten člověk, který zboží balí by se měl kouknout jestli
  • je výrobek v pořádku..
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (5)   Ne (5)

BOSCH MSM6500 - hodnocení zákazníků

Liebhard
12.01.2011 - 16:15:00
  • celková spokojenost
 
  • neshledal jsem nic co by mi nevyhovovalo
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (5)

BOSCH MSM6500 - hodnocení zákazníků

Yveta
11.01.2011 - 20:53:00
  • Tento výrobek je super. Jsem s ním strašně moc spokojená.
 
  • Vyhovuje mi všechno.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (5)

BOSCH MSM6500 - hodnocení zákazníků

jacklupen
11.01.2011 - 18:02:00
  • se vším
 
  • nic
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (7)

BOSCH MSM6500 - hodnocení zákazníků

candelak
10.11.2010 - 20:25:00
  • výrobek perfektní, velká spokojenost
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (5)
Nová recenze Přidat textovou recenzi Přidat video recenzi Přidat odkaz na recenzi
;